SAP
LAKO I JEDNOSTAVNO POPUT RUTINSKOG AŽURIRANJA

 

Transformisanje procesa, pojednostavljivanje i objedinjavanje celokupnog poslovanja pomoću SAP rešenja. Kontaktirajte naš tim i saznajte kako.

Digitalna transformacija može biti laka i isplativa
 
SAP gradi temelje i pomaže preduzećima da postanu inteligentna tako što omogućava promene koje  značajno utiču na vođenje boljeg, otpornijeg, profitabilnijeg i održivijeg poslovanja. A najbolji deo je taj što to možemo učiniti na lak i komforan način. 
 
Mi razumemo da promene mogu plašiti, tako da smo odlučili da naša misija bude da vam pomognemo na putu transformacije vašeg poslovanja. Zajedno sa našim partnerima, pomoći ćemo vam da otklonite složene probleme i suočite se sa svakim izazovom, i sada i ubuduće. 
 
Želeli bismo da vam pomognemo da pronađete najlakša i najpogodnija rešenja da bi vaše preduzeće bilo spremno za budućnost i da ga pripremimo za dalji rasta. Naš tim je spreman da brzo priskoči u pomoć kad god ga pozovete. Sve što treba da uradite jeste da zakažete termin razgovora.
Pomogli smo hiljadama klijenata da smanje troškove i da pojednostave operacije
i tako, zajednički ostvarili izvanredne rezultate

IT troškovi su se smanjili za

50%

Efikasnost ljudskih resursa se povećala za

40%

Troškovi zaliha smanjili su se za

56%

Procesi u oblasti marketinga i prodaje su se ubrzali više od

45x

Evo kako možemo da vam pomognemo da pojednostavite digitalnu transformaciju
Povećajte agilnost svog poslovanja korišćenjem SAP rešenja

Iskoristite nove mogućnosti sa lakoćom i upravljate procesima uz pomoć mašinskog učenja.  Automatizujte procese širom organizacije i koristite analitiku u realnom vremenu. 

Upravljajte lancem snabdevanja, nabavkama i troškovima

Stvorite jasan, kompletan pregled kako biste smanjili troškove, da biste bili efikasniji i da biste izvršili usklađenost kompletne organizacije.

Gradite besprekorno korisničko iskustvo

Stvarajte i negujte dragocene odnose sa svojim kupcima i povećajte broj potencijalnih kupaca putem marketinga visokog kvaliteta. 

Upravljajte ljudskim resursima i potrebama zaposlenih

Naša agilna rešenja vam mogu pomoći da upravljate benefitima i platnim spiskom, da unapredite selfservis zaposlenih, da automatizujete HR procese i da povećate usklađenost procesa.

Počnite da gradite temelje svoje digitalne transformacije danas pomoću SAP rešenja!
Hajde da obavimo 20-minutni razgovor i da pronađemo najbolje rešenje za vas
 
Znamo da imate mnogo posla i poštujemo Vaše dragoceno vreme. Zbog toga će razgovor biti kratak i jednostavan i trudićemo se da bude što korisniji za Vas. 
 
Evo šta ćete iskusiti i šta možete da očekujete:
- lep i opušten razgovor o Vašem poslovanju sa jednim od naših kolega; 
- nema potrebe da bilo šta pripremate. Naš stručnjak će uraditi pripremu. Vi samo treba da prisustvujete razgovoru; 
- postavićemo Vam nekoliko pitanja da bismo ocenili trenutnu situaciju i kojim putem biste želeli da poslovanje napreduje.  
- naše kolege će proveriti da li imamo sve informacije koje su nam potrebne kako bismo Vam ponudili najbolje i najprikladnije rešenje. 
 
Naš posao je da proces učinimo jednostavnim. Zato ćemo se na početku više fokusirati na to šta Vam je potrebno, a manje na tehničke detalje.
Pomažemo rastu vašeg preduzeća od prvog dana
Mala i srednja preduzeća koja žele da rastu

Rast poslovanja donosi nove izazove, pri čemu je potrebno obezbediti kontinuitet upravljanja finansijama, prodajom, marketingom, zadovoljstvom zaposlenih. Uz SAP držite korak rasta na tržištu i tehnološkog napretka.

Preduzeća koja žele da optimizuju upravljanje ljudskim resursima

Poslovanje ne stvara vrednost, već to čine zaposleni. Ljudi su vaše najveće bogatstvo, ali i vaša najveća investicija. Unapredite iskustvo zaposlenih i procese upravljanja ljudskim resursima, kao što su upravljanje talentima i analitika. 

Preduzeća koja žele da izgrade integrisanu mrežu poslovanja

Kreirajte jedinstveno iskustvo kupovine za svoje kupce i upravljajte odnosima sa partnerima. Vodite poslovanje u realnom vremenu i automatizujte transakcije kako biste obezbedili usklađenost sa internim i eksternim poslovnim načelima.

Rast vašeg malog ili srednjeg preduzeća pomoću SAP rešenja

Da li mislite da je SAP samo za velika preduzeća? 80% naših klijenata su mala i srednja preduzeća. Mi pomažemo svojim klijentima da automatizuju procese, da uspostave čvršće veze sa svojim kupcima i da posluju efikasnije. Otkrijte prave alate i strategije koje su osmišljene za postizanje rasta preduzeća.

Izvucite korist iz naše dokazane ekspertize u 25 privrednih delatnosti

Steknite prednost kada su u pitanju procesi specifični za određenu industriju, iskoristite usklađenost i najbolju praksu stečenu tokom 40 godina rada sa kompanijama širom sveta. 

Contact Form